Besses blogg

Besses blogg

Presentation av Rulle

Från kompisarna i HammarbyPosted by Helene Forsberg Thu, December 17, 2009 09:20:34

Vi blev allt lite smickrade både matte och jag när vi fick chansen att medverka i Besses blogg. Jag har ingen egen blogg, min matte är alldeles för lat. Dvs hon påstår att hon inte har tid! Hur tänker hon då? Hon tillbringar ju faktiskt bara 3-4 timmar hos mig i stallet varje kväll, det borde ju finnas hur mycket tid som helst för att blogga om allt intressant som jag gör på dagarna! Hon skyller på något som kallas för "jobbet" som tydligen tar upp en stor del av hennes fritid. Vet inte om jag riktgit tror på det...

Jag som skriver heter alltså Rulle och är Besses hagkompis. Alltså egentligen heter jag Second Reef, men det är lite åbäkigt att använda till vardags.

Jag är ett engelskt fullblod på 6 år, brun (förstås som alla i vår hage) med en liten vit stjärn i pannan och två vita sockor på bakfötterna. Jag har haft min nuvarande matte i 3 år och tycker hon är rätt ok, det finns säkert både bättre och sämre mattar. Mitt huvudintresse i livet är mat (min matte brukar kalla mig för norra Europas fetaste fullblod - orättvist - lite pondus bör man väl ändå ha).

För övrigt gillar jag äpplen, fartfyllda uteritter, och att hänga i hagen med mina kompisar. Matte envisas med att släpa ner mig till ridhuset flera kvällar i veckan och köra någon slags styrketräning, det är rätt kul men jobbigt ibland, hon kallar det för "dressyr". Ibland släpar hon dit någon extra människa som står och talar om vad matte ska göra, då blir det lite extra jobbigt för den människan har ögon i nacken och ser direkt om man försöker fuska lite med en bog t ex. Det är förresten samma människa som försöker få stil på Besse och Karin, Emma heter hon.

När matte har fått lära sig hur man lägger in bilder här så ska ni få se hur jag ser ut också. Hej från Rulle