Besses blogg

Besses blogg

Dagens aktiviteter...

Ute och springerPosted by Karin Thu, January 05, 2012 16:22:10

Hej,

Undra om man kanske skulle bemöda sig med att gå tillbaka till höhäcken igen nu när vi är tillbaka här i vinterhagen igen och maten finns i överflöd. Eller gå bort och kolla in om det finns vatten i den där konstiga blå lådan som Rolf och grabbarna placerat i vår hage nyligen. Det ser ut som om det borde vara vatten där men jag har inte riktigt bestämt mig för att det är att lita på. Ser lite konstig ut... Kanske hoppar det upp något farligt lagom som man sätter dit nosen? Så stod jag i godan ro i hagen och filosoferade idag och trodde att jag hade hela dagen på mig att bestämma mig. Det är torsdag och då kommer tvåbeningarna alltid på kvällen. Men tror du inte att jag blev förvånad när matte kom lagom som jag bestämt mig för att faktiskt inte göra något alls en lång stund till. Tji fick jag för det. Dags att sätta lite fart... När vi kom ner till ridhuset så hade Emma dykt upp med, lektion idag igen? Jag jobbade ju med medis-Karin i helgen?Ja ja, så kan det vara.

Ha det gott vänner!

/Besse

Lite mera film...

Ute och springerPosted by Karin Wed, January 04, 2012 22:41:21

Hej,

Filmtajm! Här kommer en snutt från Clinicen på nyårsafton...

Ha det gott!

/Besse

Mera film...

Ute och springerPosted by Karin Sat, October 08, 2011 22:19:07

Helene och Rulle tränar slutor... Tur att jag hade enklare och mindre jobbiga övningar.

Hade nog trasslat ihop benen i dom där övergångarna mellan slutorna

Clinic med Emma!

Ute och springerPosted by Karin Sat, October 08, 2011 20:54:40

Tjena,

Idag var det dax för höstens clinic för Emma. Lägger in några inlägg med filmer, först ut är Emmas Rakriktningslongering av Rulle och Helene:

Sånt och öppnor vid hand höll vi på med på förmiddagen. Verkar ju vara ett rätt smart sätt att motionera mattar faktiskt...

/Besse

Ute med nya polare...

Ute och springerPosted by Karin Wed, September 28, 2011 21:54:18

Tjena på er, har ni det bra? Hoppas det...

Här är det bra. Lite höstskönt sådär. Vi har fint höstväder med torra hagar och får gå in och vila om nätterna. Inte så mycket flygfän och fortfarande gott gräs i hagen på dagarna. Matte har bäddat upp i boxen men torv och spån (eftersom torven tydligen håller på att ta slut) så man sover som en prins om natten. Och dom har hittat tunnt fint hö som är lätt att sätta i sig för gamla munnar. Livet är helt enkelt lätt att leva...

Ikväll har vi varit ute och lullat i skogen också. Med Max och Blondie den här gången och då får man ta det lugnt och soft. Skönt mot förra veckans mastodont backträning med träningsnarkomanen Rulle. Eller var det Helene som var träningsnarkoman och Rulle det var synd om? Njae, vet inte egentligen. Trevligt har vi haft båda gångerna i alla fall. Men jag såg några köttätande skalbaggar brevid hagen där Elvis går med sina kompisar så jag har passat på att låta dom här ynglingarna gå först på turerna. Man vill ju gärna att skalbaggarna hoppar på dom yngre först så man har en chans att överleva och då är det gott att vara lite bakom.

Föresten, vad är det som gör att alla fartdårar till människor måste sätta sig i en bil och dundra förbi en? Varför har dom så bråttom? Idag drog en volvoraggare förbi oss i säkert 70-knyck på våran smala asfaltsväg... Hoppas att han hann hem till det som var så viktigt. Tur man har ludd i öronen så man inte fattar vad som händer förrän dom är förbi. Matte säger att hon skulle vilja knäcka näsan på sådana jubelidioter men det tror jag inte hon hinner innan dom är borta. Den som lever får se...

Till helgen skulle jag visst får ge mig ut i skogen tillsammans med finaste Atina. Kanske skulle man bjuda henne på romantisk picknick därute?

/Besse

Carina och Albin

Ute och springerPosted by Karin Sun, August 28, 2011 13:36:05

Carina och Albin vann vår programridningstävling, så här fina var dom...

Helene och Rulle...

Ute och springerPosted by Karin Sun, August 28, 2011 13:15:47

Här är Helene och Rulle,

Det gick lite bättre för dom...

Lite film från programridingen...

Ute och springerPosted by Karin Sun, August 28, 2011 12:50:14

Hej,

Här kommer film från programridningen, först jag och matte. Kanske inte värsta dressyrnördarna men vi överlevde i alla fall... Vi har nog hittat något vi måste träna vidare på... Trevligt hade vi i alla fall.

/Besse

Next »