Besses blogg

Besses blogg

Skicka hit henne

Från Kurtan och gängetPosted by Sunna Mon, November 15, 2010 20:32:40
Så skönt att höra att du är i fin form ändå, det kan man inte säga om mig. Matte har varit långledig i flera veckor och tyckte vi var i dålig form.. vilket resulterade i hårdträning...fattar du? Med vi menar hon ju givetvis Madicken och mig men jag kan nog säga att det inte var vi som var sämst i form. Hon hade nog lagt på sig rejält och tappat en hel del balans. Jag är helt slut..när hon skulle hämta mig i hagen idag spelade jag död för att hon skulle fatta att jag inte orkar en meter till..tror du det hjälpte? Så den där kvinnan du träffade, kan du inte skicka hit henne så jag åtminstone orkar runt och kolla staketet?

Dagens tips

Från Kurtan och gängetPosted by Sunna Sat, July 17, 2010 22:37:51

Tjena, Tjena Madicken här! Tänkte passa på att skriva lite när Kurtan är iväg.. ja kollar staketet som vanligt förstås.

Såna här fräcka solglasögon skyddar både mot sol och läskiga insekter, smart va?

Vårkänslor

Från Kurtan och gängetPosted by Sunna Sun, May 09, 2010 21:05:47

Tjenare

Jag hörde en så rolig historia idag , den var så rolig så jag ramlade omkull av skratt, Vill du höra?

Jo det var... hmmm, hur var den nu igen, jag ska kolla staketet först så berättar jag sen

Kurtan

Golden...

Från Kurtan och gängetPosted by Karin Sat, January 02, 2010 16:31:59

Tjena, tjena,

Vilken underbar vinter, och den bara fortsätter och fortsätter! Idag har vi dock varit i ridhuset och tränat lite för Karin sa att hon var så ringrostig och ville träna igång innan lektionen med Emma på måndag. Rätt så trevligt faktisk och sen fick vi en liten skogstur med Elena och Leo innan vi gick in igen. Efteråt var jag faktiskt både hungrig och trött för det blev ganska mycket spring i ridhuset och sen pulsade vi i snön ute i skogen. Pust!

Men föstås, jag ska inte klaga för igår gjorde jag inte mycket direkt. Birgitta och Golden frågade om vi ville hänga med till ridhuset så att jag och Golden kunde hälsa en stund och springa av oss lite. Hälsa lät ju helt och ok, men springa av sig, varför skulle jag behöva det? Värma upp lite är ju skönt men sen kan man väl gå in igen och äta? Men Golden är ju rätt trevlig och snäll trots att han är tuff och har tjejerna som lindade runt sitt ena bakben. Det är han som bestämmer i andra hagen och det var lite mysigt att hälsa på honom.

Golden verkade tycka att det är helt ok att springa runt, runt matte trots att matte glömt att sätta på den där långa linan som dom ska ha då, men jag var ju tvungen att påminna Karin om att hon också glömt linan genom att springa bort mot dörren ibland och visa att vi kunde gå nu. Hon verkade inte fatta för trots att det hängde en lina borta på väggen hämtade hon faktiskt inte den utan försökte istället att ställa sig ivägen för mig bara. Ja, ja, några varv kunde jag väl hänga på men lite töntigt tyckte jag nog att det var. Kan ni förklara vad det skulle vara bra för? Kunde dom inte ställa upp några hinder så man kunde hoppa lite i alla fall?

Ha det så bra allihopa

/Besse

Varning

Från Kurtan och gängetPosted by Sunna Sun, September 13, 2009 15:24:29

Tjena Besse

det är bara jag, Madicken. Läste att Karin börjat med tömkörning och tänkte passa på att varna dig. Samma sak hände nämligen mig, de tömkörde för att jag skulle bli stark i ryggen och lära mig en massa saker, hette det alltså. Vet du vad som hände??

De satt en vagn bakom och tror du att tvåbeningarna springer bakom den? Ånej nu får jag dra runt de tjockisarna på vagnen... Du hör va? Så se upp. Vi hörs

Min matte

Från Kurtan och gängetPosted by Sunna Sat, March 28, 2009 17:39:08

Halloj

Tänkte bara visa en bild på mig och min vackra matte.

Ibland lyckas jag fortfarande övertala henne att rida på mig annars så är det en annan tjej som sköter mig nu, givetvis tycker jag bäst om min Towe.

Hon tog hand om mig när jag kom hit från min mamma.

Nu ska de leta efter ett nytt hem åt mig för Towe vill inte rida så mycket längre, jag kan inte förstå varför men det blir säkert bra.

Nu ska jag hjälpa Kurtan med staketet

Hej mors från Max

Stackars mina öron

Från Kurtan och gängetPosted by Sunna Fri, March 20, 2009 19:51:16

Jag är helt slut i öronen, alltså ikväll då så stod jag nere i skogen med Cassandra och hon var lite hångelvänlig.

Då kom Sunna, jag tänkte först att neeej inte nu och planerade att springa lite men så fick jag se... axlarna hängde och glimten i ögat var borta hmm. Vi ska ut med Annika och Mintus sa hon och jag som är klok och väluppfostrad tänkte att det är bäst att följa med.

Alltså något var inte bra så när Mintus kom så sa jag till honom att idag följer vi bara med och är snälla och försök stänga av öronen för här kommer det att låta, och mycket riktigt, vi hann knappt hälsa förrän de satt igång. VAD FULA ORD min matte kan, kunde ju inte låta bli att lyssna lite och det var chefen som var en riktig ..... Såna fula ord kan inte jag ta i min mun. Jisses vad de tjata, Mintus bara glodde rakt ut, han visste inte att de där tvåbenta hade så många ord.

Lite bättre till sinnet blev hon i alla fall och när vi var på väg hem mötte vi en ny brud som flyttat hit, nästan lik Millis. tralala. Detta måste kollas upp.

Sen kom vi hem till stallet då och jag tänkte att nu ska jag springa ner till skogen och kolla om Cassandra vill fortsätta hångla men då börjar hon prata med mig, och tar fram ryktborsten hmm, Och hela tiden hon prata så rann det massor ur ögonen på henne, vet någon vad det är? och det var om chefen som , ja ni vet( inte jag) bilringar som aldrig försvinner (bär dom med sig reservdelar) tråkiga karlar(jaså) griniga ungar (måste vara max och madicken) och jag vet inte allt vad det var för hela tiden så borstade hon så jag tvärslocknade. Det var ju så himla skönt. Jag sov som en gris.

Helt plötsligt så vaknade jag av att jag fick en massa morötter och pussar och hon sa jag var den bästa (inget nytt) och att jag är så klok (inte nytt heller) ingen kan lyssna som jag(hon märkte inte att jag sov) och vad skulle hon göra utan mig (inte heller nytt) och då var hon bara glad och som vanligt igen, ja nästan för hon var så konstigt svullen i ansiktet och smakade salt.

Sen fick jag gå ut och jag fattade ingenting, gjorde jag något? Tappade lusten för Cassandra också, blir inte klok på dessa tvåbenta,. bäst att kolla staketet

Kurtan

Nytt hem

Från Kurtan och gängetPosted by Sunna Mon, March 09, 2009 22:28:39

Jag vet inte om jag törs säga det, men Sunna säger att hon nog måste hitta ett nytt hem åt mig, jag vet inte om jag törs tänka på att det är sant, Utan Kurtan och de andra.

Jag måste gå en sväng och se vad Kurtan gör...

MAX

Next »