Besses blogg

Besses blogg

Nykomlingar

Här på gårdenPosted by Karin Sun, March 04, 2012 09:29:56

Hej,

Här händer det grejer minsann! Det tråkiga är att Elvis har sjappat. Han är ju en hyvens kille även om jag inte har hängt så mycket man honom, han har ju stått i andra stallet och i andra hagen så vi har liksom inte haft mycket gemensamt. Sen ska tydligen Blondie hänga på honom till nya stallet också någon gång under mars månad. Blondie som blivit min ärkefiende, egentligen tycker vi ju rätt illa om varandra men nu har man liksom vant sig vid att ha henne att bråka med i stallet om nätterna så frågan är om jag inte kommer att sakna henne också lite sen.

Det här innebär ju att vi har två platser lediga i stallet och redan denna helg kom det två nykomlingar. En av dom, Sixten, ska gå i min hage och stå i min gamla box i andra stallet. Han är rätt cool med sina häftiga fläckar på rumpan. Honom får jag träffa ordentligt idag, om en och en halv timme ungefär. Hoppas han är snäll!

Den andra hästen är från Baltikum, ett stort mörkt halvblod. Han ska vara i andra hage och fick träffa dom igår:

Labello

Nykomlingen och Rulle lite avvaktande

Baskjirerna gör vad de kan för att heja på

Jo, jag kan ha hittat en ny kompis, säger Rulle!

Gnägg!

/Besse


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.