Besses blogg

Besses blogg

Ny blogg!

Välkommen hitPosted by Karin Sun, March 04, 2012 19:46:03

Hej där,

Nu har jag fixat färdigt med min nya blogg. Denna blogg började kännas lite föråldrad så jag tänkte att det kunde vara bra att uppdatera sig lite... och så ville jag gärna ha en kalender så att jag kan hålla ordning på lite av varje.

Detta innebär att denna gamla blogg kommer att gå i dvala. Allt gammalt kommer givetvis att ligga kvar om man vill gå in och titta men inga nya inlägg kommer att komma här. Nya bloggen finns på samma adress som den gamla (http://bessesblogg.naatsaari.se) så har ni lagt upp en länk i favoriter så ska den fortfarande funka.

Det som däremot inte kommer att funka som tidigare är de mail som bloggen skickat ut och de inloggningsuppgifter som en del av er har. Kommentera kan man göra utan att logga in på nya bloggen men är det någon som vill kunna lägga upp egna inlägg så är kan man trycka på registrera till höger långt ner på nya bloggen. Då kan man öppna i ett nytt fönster och så ska det gå att registrera sig. Om ni har problem med det så kan ni maila mig på Besse@naatsaari.se så hjälper jag till att lägga upp en ny användare.

Funktionen med mail har jag inte riktigt koll på än. Det kan vara så att det går att lösa om man klickar på Inlägg via RSS och Kommentarer via RSS, också det längst ner till höger på nya sidan. Återkommer om det när jag kommit på om det går!

Ha det gott och skicka gärna kommentarer, hälsningar och inlägg. Jag tar emot dom med glädje!

/Besse


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.